Társasház, Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 18.

22 lakásos társasház zártsorú beépítéssel Veszprém belvárosában. Ebben az épületben található jelenleg a Magyar Építészek Veszprém Megyei Kamarája is.

Tovább »

House B

Veszprémben, várpanorámás telekre terveztük ezt a családi házat, melyet a Tervtanács támogatott, azonban megépítésre végül nem került.

Tovább »

Üdülőépület, Nagymaros

Erősen lejtős domboldalon, a dunai panoráma felé megnyitva ültettük a tájba ezt a kétszintes lakó-üdülőépületet.

Tovább »

Villa felújítás, Budapest

Az 1896-ban épület villa a II. kerületben áll, ennek átalakítása, bővítése és tetőterének beépítése volt a feladatunk.

Tovább »

Sigray u. 12.

Saját építészirodánkat alakítottuk ki ebben a felújított helyi védett épületben, egyedi hő- és vízszigetelési megoldásokat alkalmazva.

Tovább »

Peresztegi-ház, Tótvázsony

Amikor a hóhért akasztják, avagy az építész saját családi háza. Falusi környezet, hagyományos tömeg, természetes anyagok, kidolgozott részletek.

Tovább »

8 lakásos társasház, Vp.

A társasházat két tömegre bontottuk, amelyet a közös terek blokkja köt össze, így az épület építészetileg is megfelel az elvárásoknak, amellett, hogy teljesíti a beruházó maximalizált telekkihasználtsági igényét. Társtervezés: Horváth Gábor, TÉR XXI Kft.

Tovább »

Kétlakásos ház, Veszprém

Kertvárosi saroktelken épült ez a kétlakásos ház, amelyet építtetője értékesítésre szánt, ezért – a leendő tulajdonosok ismeretének hiányában – egy hagyományos formájú, de modern arculatú épületet terveztünk.

Tovább »

Lakóépület, Veszprém

Műemlék lakóépület felújításával és tetőterének beépítésével 3 lakást alakítottunk ki ebben az épületben, a veszprémi Vár tövében. Társtervezés: Horváth Gábor, TÉR XXI Kft.

Tovább »

Vass-ház, Balatonfüred

Az igényes munkájáról nemzetközileg ismert cipész – aki Veszprémben saját kortárs művészeti gyűjteményt is fenntart – hasonlóan igényes, de visszafogott családi házat kívánt építeni Balatonfüred nyugodt lakóövezetében.

Tovább »

Kertvárosi ház, Veszprém

Veszprém kertvárosi részén, meglévő épületet akart tulajdonosa felújítani és "mediterránosítani". Íme az eredmény.

Tovább »