Waldorf gimnázium, Nemesvámos

Az iskola felső tagozatának befogadására épül meg a 4 tantermes gimnázium épület Nemesvámos falusias beépítésű főutcáján.

Tovább »

Betekints grillkert

A hotel bővítésének újabb üteme egy hangulatos grillkert a Puskás malom épülete mellett, teraszokkal, kiszolgáló épülettel.

Tovább »

Egészségház, Tihany

Egy korábbi panzió átalakításával alakítottuk ki Tihany új Egészségházát a falu főutcája mellett.

Tovább »

Betekints hotel wellness

A meglévő műemlékileg védett szállodaépületet bővítettük 3 szintes wellness szárnnyal Veszprémben.

Tovább »

BFNP központ, Csopak

Meglévő műemlék épület felújításával alakítottuk ki a Balaton-felvidéki Nemzeti Park új főhadiszállását.

Tovább »

Élelmiszerbolt és kávézó

Műemlékileg védett falusias környezetbe, egy korábban itt állt lakóépület helyére terveztük ezt a CBA üzletet és kávézót. Hagyományos eszközök, mértéktartás – ezek voltak a fő szempontjaink.

Tovább »

Eszterházy strand pavilonok

A füredi strand rekonstrukciója során a Tagore sétány mentén több kereskedelmi pavilon épület tervét készítettük. Hagyományos anyagokkal, modern köntösbe bújtatva próbáltuk a fürdő hangulatot visszaadni. Társtervezés: Horváth Gábor, TÉR XXI Kft.

Tovább »

Farkasdy-épület, Balatonfüred

A Műegyetem egykori professzora által tervezett öltöző- és raktárépület ma már más funkcióval működik. Ehhez kerestük a meglévő épületet tiszteletben tartó, de a mai igényeknek is megfelelő építészeti eszközöket. Társtervezés: Horváth Gábor, TÉR XXI Kft.

Tovább »

Foglalkoztató Intézet, Darvastó

Nyilvános tervpályázat megnyerése után kaptunk megbízást az épületegyüttes tervezésére, amely fogyatékkal élő emberek gondozását szolgálja. Társtervezés: Szántó és Mikó Építészek Kft.

Tovább »

Silver bevásárlóközpont, Balatonfüred

A volt malom helyén épült ez a fedett átriumos bevásárlóközpont a piac mellett, üzletekkel, irodákkal, a felső szinteken lakásokkal. Társtervezés: Horváth Gábor, TÉR XXI Kft.

Tovább »

Szabadtéri színpad és falugondnokság

A Belső-tó partján, a pazar panorámára tájolva terveztük az állandó szabadtéri színpadot és a község üzemeléséhez szükséges falugondnoksági épületeket.

Tovább »